Konflikti 2022: Välimeri -simulaatio järjestetään yhteistyössä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n, Blic Public Affairsin, Suomalainen strategisen tutkimuksen ja seurannan tukisäätiön, Paasikivi-Seuran, Maanpuolustuskorkeakoulun oppilaskunnan ja Reserviupseeriliiton kanssa.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut (YKA) on uuden aikakauden ammattiliittojen edelläkävijä. Akavalainen YKA toimii yhteiskunnallisella alalla työskentelevien, korkeakoulututkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden ammatillisena etujärjestönä. Olemme jäsenen kumppani hänen urallaan ja tuemme jäsenen kehittymistä, uramahdollisuuksia sekä oikeuksia, jotta hän voi keskittyä tekemään työtään. Liitossa on runsaat 12 000 jäsentä, jotka työskentelevät esimies- ja asiantuntijatehtävissä eri sektoreilla. Yleisimmät tutkintonimikkeet ovat VTM, YTM ja HTM.

Lisätietoja: www.yhteiskunta-ala.fi

Blic Public Affairs

Blic on yritysjohdon strateginen kumppani yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä. Blicin toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Brysselissä.

Blicillä on pitkä kokemus sillanrakentajana toimimisesta asiakkaidemme ja eri sidosryhmien välillä. Blicin tehtävänä on varmistaa, että asiakkaat saavat äänensä kuuluviin niitä koskevia yhteiskunnallisia päätöksiä tehtäessä.

Lisätietoja: https://www.blic.fi/

STRATU

Suomalainen strategisen tutkimuksen ja seurannan tukisäätiö sr (STRATU) on perustettu 1995 DI Nils-Erik Stenbäckin lahjoitusvaroin. Säätiö tukee Suomen maanpuolustukseen liittyvää maailmanlaajuista turvallisuuspoliittisen ja sotilaallisen tilanteen ja niiden kehityksen tutkimusta ja seurantaa. Se myöntää tutkimusapurahoja, stipendejä, matka-apurahoja ja muuta taloudellista tukea strategiseen tutkimukseen.

Lisätietoja: http://www.stratu.fi/

Paasikivi-Seura ry

Helsingissä toimiva Paasikivi-Seura ry ja eri puolilla Suomea toimivat alueelliset Paasikivi-Seurat ovat riippumattomia kansalaisjärjestöjä, jotka ovat erikoistuneet järjestämään kokous-, esitelmä-, seminaari- ja keskustelutilaisuuksia, joissa koti- ja ulkomaiset luennoitsijat voivat avoimesti käsitellä kansainvälispoliittisia ja ulkopoliittisia aiheita. Seura tukee myös alansa tutkimus- ja julkaisutoimintaa.

Lisätietoja: https://www.paasikivi-seura.fi/

Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle. Toiminnan keskiössä on tutkimus, kouluttaminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Lisätietoja: https://maanpuolustuskorkeakoulu.fi/

Suomen Reserviupseeriliitto

Suomen Reserviupseeriliitto (RUL) on reserviupseerien valmiuksia kehittävä maanpuolustusjärjestö. Se vaikuttaa maanpuolustusedellytysten paranemiseen ja tukee valtakunnan turvallisuutta. Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviupseerien sotilaallisia tietoja, johtajakykyä ja valmiuksia, sekä toimia reserviupseeriyhdistysten ja niiden jäsenten välisenä yhdyssiteenä.

Lisätietoja: https://www.rul.fi/

The Ulkopolitist

The Ulkopolitist on vuonna 2011 perustettu kansainvälisen politiikan ilmiöitä sekä suomalaista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa käsittelevä sitoutumaton verkkomedia. Sen sisällöntuotannosta vastaa noin sata eri osa-alueiden asiantuntijaa, jotka ovat erikoistuneet ulkopolitiikkaan ja kansainvälisiin suhteisiin sekä toimittamiseen, viestintään ja kielenhuoltoon. Verkkomedia toimii vapaaehtoisvoimin.

Lisätietoja: https://ulkopolitist.fi/

Ulkopolitiikka

Ulkopolitiikka on Ulkopoliittisen instituutin julkaisema kansainvälisiin suhteisiin erikoistunut lehti. Ulkopolitiikka-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja syventää kansainvälisestä politiikasta, taloudesta ja ilmiöistä käytävää keskustelua Suomessa.

Lisätietoja: https://ulkopolitiikka.fi/

Valtiotieteellinen yhdistys

Valtiotieteellisen yhdistyksen tavoitteena on edistää valtiotieteellistä tutkimusta ja valtiotieteellisten kysymysten harrastusta Suomessa sekä osallistua alan kansainväliseen tieteelliseen yhteistoimintaan. Yhdistyksen tärkeimmät toimintamuodot ovat esitelmä- ja keskustelutilaisuuksien järjestäminen ja julkaisutoiminta. Yhdistys julkaisee vertaisarvioitua Politiikka-lehteä, Politiikasta.fi-verkkolehteä sekä Pro et Contra. Books from the Finnish Political Science Association -kirjasarjaa. Vuosittainen päätapahtumamme on Politiikan tutkimuksen päivät. Yhdistys toivottaa jäseniksi kaikki alan kysymyksistä kiinnostuneet, opiskelijat alennetulla jäsenmaksulla!

Lisätietoja: https://vty.fi/